Intenten robar en una peixateria i la propietaria els foragita

Els Mossos ja han detingut dos joves tot i que la investigació segueix oberta

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves, de 18 i 19 anys, veïns d'Olot i de nacionalitat espanyola i marroquina, per un delicte de robatori amb força en un establiment en grau de temptativa. Els fets van succeir el passat 1 d'abril a les tres de la matinada quan la propietària d'una peixateria de Les Planes d'Hostoles (Garrotxa) va avisar que tres persones encaputxades estaven forçant la porta d'entrada de la seva botiga. La dona va cridar i, ràpidament, els lladres van fugir del lloc.

Els agents van començar una recerca per la zona i van descobrir dos dels lladres amagats, un sota una escala i un altre estirat al terra d'un jardí. La investigació segueix oberta i no es descarten noves detencions. A quarts de tres de la matinada del passat 1 d'abril, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de la propietària d'una peixateria de Les Planes d'Hostoles que, espantada, narrava com havia trobat tres persones encaputxades forçant la porta de la seva botiga. La dona es va posar a cridar i, a causa d'això, els lladres es van espantar i van fugir del lloc.

Fins al lloc dels fets es van adreçar diverses dotacions dels Mossos que van començar una recerca per localitzar els lladres encaputxats amb la descripció que havia fet la víctima. Els agents van sorprendre un dels autors quan saltava la tanca d'un pati d'una casa particular i s'havia amagat sota l'escala de l'immoble. El jove coincidia plenament amb la descripció facilitada per la propietària de la peixateria i, per això, els agents el van detenir.

Uns minuts més tard, una altra patrulla va localitzar un altre jove estirat al terra d'un jardí. El noi vestia roba de color fosca i tenia tota l'esquena suada d'haver corregut durant una bona estona. Els policies també van detenir-lo per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Els dos detinguts, un d'ells amb antecedents, van passar el 2 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot que va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions properament.