Interceptats tres presumptes caçadors furtius de cérvols

Pretenien caçar al terme municipal d'Albanyà

Membres del Grup d’Antifurtivisme del Cos d’Agents Rurals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural a Girona van interceptar aquest cap de setmana un vehicle tot terreny ocupat per tres presumptes caçadors furtius que possiblement pretenien matar cérvols o altres espècies de caça major al terme municipal d’Albanyà (Alt Empordà).
 
Aquesta actuació és fruit de la investigació que es portava a terme les darreres setmanes per cérvols morts de forma il·legal. L’actuació va comportar la inspecció i el registre dels caçadors i del vehicle, a resultes de la qual es va procedir a realitzar denúncia i comisos de material il·legal per a la pràctica de la caça. 
 
Entre els comisos s’hi troben: una arma llarga ratllada amb mira telescòpica, un carregador de rifle semiautomàtic amb capacitat per a deu cartutxos, un visor nocturn amb làser amb muntures de rifle, una llanterna de gran potència, auriculars electrònics amb càmera de gravació, dos precintes verges de cabirol, i líquid atraient de porc senglar. L’arma es trobava desenfundada i amb cartutxos al seu carregador.
 
Aquests fets  poden comportar la inhabilitació per obtenir la llicència de caça per un període entre 2 i 5 anys, així com la retirada de la llicència d’armes i sancions administratives.