Enxampat un conductor amb 29 quilos de marihuana al cotxe a Capmany

L'home va abandonar el vehicle però va ser localitzat dos dies després

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 15 de febrer a Capmany (Alt Empordà) el conductor d'un vehicle amb 29 quilos de cabdells de marihuana, distribuïts al maleter en diferents bosses. Els fets es van produir dos dies abans quan l'home, de 26 anys, nacionalitat marroquina i veí de Figueres, es va aturar uns metres abans d'arribar a un control preventiu dels Mossos d'Esquadra al punt quilomètric 772 de la N-II, al seu pas per Capmany.

Quan els agents s'hi van apropar, el detingut va accelerar i va fugir a gran velocitat. Immediatament, es va muntar un dispositiu per localitzar el vehicle i els agents el van trobar sense el conductor en una zona rural del municipi amb la droga al seu interior. Després d'investigar els fets, els policies van identificar el conductor i, finalment, el dia 15 de febrer el van detenir a Figueres.

El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el dia 16 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. L'home està acusar d'un delicte contra la salut pública i d'un delicte de conducció temerària.