Més de 26.000 entrades venudes al Festival Internacional de Circ de Figueres

El director, Genís Matabosch, espera superar els 27.000 espectadors en aquesta tercera edició

Més de 26.000 espectadors han passat durant aquest cap de setmana per la tercera edició del Festival Internacional de Circ Ciutat de Figueres. El seu director, Genís Matabosch, ha subratllat que abans d'inaugurar el festival ja s'havia superat en 3.000 les entrades venudes durant tota l'edició de l'any passat. Matabosch ha destacat que estan "molt satisfets" amb el nivell artístic de les companyies i la resposta del públic que ha "fet vibrar com una olla a pressió" les carpes del festival.

"Teníem por per si feia tramuntana però el temps ens ha acompanyat i hem rebut espectadors d'arreu del món des de Xile fins a Japó", ha subratllat. En principi, l'organització espera tancar portes demà amb més de 27 Enguany, al festival hi participen 75 artistes de 14 països diferents que presenten muntatges inèdits a tot Europa. Aquest dissabte i diumenge s'han portat a terme diverses funcions dels programes Vermell i Blau i, demà dilluns, es realitzarà la final, l'espectacle d'Or on es coneixeran les actuacions premiades.

Matabosch ha subratllat que estan "entusiasmats" per la quantitat de públic assistent i la resposta que han obtingut. En aquest sentit subratlla que durant el cap de setmana s'han superat les 26.000 entrades venudes i esperen tancar portes dilluns amb més de 27.000 espectadors. Segons el director, el festival ha atret visitants d'arreu del món, de diversos països europeus o, fins i tot, de Xile i Japó. "La gran festa del circ té un nom i és Figueres", ha conclòs.