Tres detinguts a Salt per sostreure el telèfons a dos menors després de colpejar-los

Primer van fugir en detectar la presència policial però van ser localitzats poc després en una botiga del municipi

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Salt van detenir el passat 28 de novembre tres homes d'entre 19 i 23 anys acusats de robar a cops el telèfon mòbil a dos menors a dos menors quan aquests s'adreçaven a casa seva. Els fets es van produir el mateix dia, al voltant de les nou del vespre, quan les dues víctimes van ser assaltats a la zona del Parc el Migdia de Girona.

Els tres detinguts van tirar a terra i colpejat els dos menors fins a aconseguir els dos telèfons i una motxilla amb la cartera i la documentació d'un dels menors. Poc després, una patrulla de mossos de paisà va localitzar tres persones que, en veure la presència policial, fugien corrents en direcció a Salt. Arran d'aquests fets, es va iniciar un dispositiu de recerca conjuntament amb la Policia Local de Salt.

Finalment, els tres homes, de nacionalitat marroquina i veïns del municipi, van ser localitzats a l'interior d'una botiga de telefonia del municipi. Els agents van trobar darrera una pantalla d'un ordinador de la botiga un dels telèfons mòbils sostrets, que un dels nois acabava d'amagar en detectar la presència policial.

Per tot això, els agents van detenir als tres homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori de robatori amb violència i intimidació.