Detinguts dos homes per sostreure la càrrega d'un camió estacionat a Garrigàs

Els Mossos els van perseguir a peu per l'autopista i els van intervenir diverses eines per cometre robatoris

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 1 de novembre dos homes com a presumptes autors del robatori de la càrrega d'un camió que estava estacionat a l'àrea de servei de l'Empordà de l'AP-7, dins del terme municipal de Garrigàs (Alt Empordà). En arribar els Mossos al lloc els lladres van sortir corrents d'entre uns matolls on s'havien amagat.

Els agents els van perseguir i els van detenir tot i que s'hi van resistir amb cops i mossegades, segons el comunicat dels Mossos. Durant el seu escorcoll se''s va intervenir diverses eines per cometre robatoris pel mètode dels teloners, com per exemple, lots, cúters i tornavisos. La investigació no es dóna per tancada i no es descarten noves detencions. Els detinguts, de 30 i 32 anys, tenen nacionalitat marroquina i són veïns de Santa Coloma de Gramanet i Barcelona. Tots dos són presumptes autors d'un delicte de furt i un delicte de resistència i desobediència a agents de l'autoritat.

Els fets van passar el dis de Tots Sants. A quarts de tres de la matinada els mossos van tenir coneixement que s'havia produït un robatori a l'interior d'un camió estacionat a Garrigàs. La víctima va explicar que diverses persones havien obert la part posterior del seu remolc tallant la lona i havien sostret diverses caixes, sense poder especificar-ne el contingut.

En arribar les dotacions policials, van iniciar una persecució a peu per l'autopista fins una zona de romegueres, on van localitzar un dels autors dels fets. Al segon implicat, se'' va detenir al marge de l'autopista.

Els detinguts, un d'ells amb antecedents, va passar el dia 1 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.