Detenen tres persones per tres robatoris amb força a domicilis de Vilafant

Els lladres van esbotzar la porta d'un edifici deshabitat i es volien emportar diversos objectes metàl·lics

Els Mossos d'Esquadra han enxampat a dos homes de 21 i 29 anys i una dona de 25 anys - de nacionalitat francesa, marroquina i espanyola- veïns de Lladó i Figueres per tres delictes de robatori amb força a domicilis. Els fets van succeir el passat 8 d'octubre quan els mossos van conèixer que s'estava produint un robatori en un bloc de pisos deshabitat de Vilafant (Alt Empordà).

Quan van arribar-hi, van veure que els lladres havien esbotzat la porta d'accés i havien forçat diverses finestres. També van trobar diversos objectes metàl·lics apilonats i restes de sang. Els agents van fer una recerca per la zona i van localitzar els tres delinqüents fugitius, un dels quals tenia un tall al braç. Els fets van succeir al voltant de les dues de la tarda del passat 8 d'octubre quan els mossos van conèixer que s'estava produint un robatori en un edifici deshabitat de Vilafant. En arribar al lloc dels fets, els agents van trobar l'accés al bloc de pisos esbotzat i tres finestres de tres pisos forçades. En un dels replans de l'escala, els lladres havien deixat diversos objectes metàl·lics que havien preparat per endur-se. A més, van comprovar que hi havia restes de sang al terra.

Després de diverses indagacions, els policies van saber que els autors dels robatoris eren dos homes i una dona que havien fugit amb un cotxe. Els mossos van començar una recerca per la zona i van localitzar els tres lladres fugitius. Un d'ells tenia un tall al braç i van enxampar-lo quan intentava sortir corrents. L'altre va ser localitzat amagat sota un vehicle i, la dona, intentava passar desapercebuda asseguda a l'interior del turisme.

Els detinguts, dos d'ells amb antecedents, van passar el 9 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.