Desarticulen un pis abandonat que funcionava com un punt de venda de marihuana a Salt

Els mossos i la policia local detenen un jove de 18 anys i comissen 45 embolcalls de droga

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Salt (Gironès) han desarticulat un pis abandonat que funcionava com un punt de venda de marihuana. L'habitatge es trobava situat al carrer Roger de Llúria i, pràcticament, estava despullat per dins.

Els agents van fer diverses vigilàncies per confirmar les seves sospites i van poder comprovar com, diàriament, diverses persones entraven i sortien del bloc per comprar-hi droga. Mossos i policia local van fer una entrada i registre i van detenir-ne el camell, un jove de 18 anys d'origen magribí, que ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar davant del jutge. A l'interior del pis, els agents també hi van trobar 45 embolcalls de marihuana.

Des de feia dies, els mossos i la policia local sospitaven que un pis del carrer Roger de Llúria funcionava com un punt de venda de droga. Per aquest motiu, van obrir una investigació i van fer diverses vigilàncies a l'entrada del bloc. Diàriament, els agents van observar com diverses persones anaven i venien, suposadament a comprar estupefaents.

Per això, dimecres de la setmana passada la policia va fer una entrada i escorcoll al domicili. En el registre hi van prendre part efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), agents d'investigació i seguretat ciutadana dels mossos, la unitat canina i patrulles de la policia local.

A l'interior del pis, els agents van trobar-hi un jove de 18 anys i procedència marroquina, que era qui feia de camell. Quan venia un comprador, ell s'encarregava de fer els tractes i donar-li la droga. La policia també va comprovar com a l'habitatge feia temps que no hi vivia ningú, i que es feia servir com a magatzem i un punt de venda de marihuana.

Al pis, la policia també hi va intervenir 45 bossetes de marihuana preparades per vendre. El detingut va passar divendres passat a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. Després de prendre-li declaració, el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.