Detenen tres joves mentre robaven en una casa al Baix Empordà

Un d'ells és menor d'edat

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir el dia 12 de juny a Castell-Platja d’Aro, tres veïns del municipi, d’edats compreses entre 17 i 20 anys, de nacionalitat espanyola i marroquina, com a presumptes autors d’un robatori amb força.
 
Els fets van passar pels volts de les dues de la matinada del 12 de juny, en una casa situada a l’avinguda Onze de Setembre de Platja d’Aro. Un avís va alertar que s’estava produint un robatori al lloc, per la qual cosa diverses patrulles s’hi van adreçar ràpidament. En arribar-hi, van observar que la porta d’accés a la casa estava forçada i a l’interior es veien llums encesos.
 
Els mossos van entrar a l’habitatge i van localitzar tres joves, un d’ells menor d’edat, que estaven regirant el mobiliari de les diferents estances. Al veure’s sorpresos el lladres van intentar fugir però van ser interceptats i detinguts pels agents.
 
Els tres joves portaven a sobre diferents objectes de valor que acabaven de sostreure del domicili. El menor d’edat va quedar en llibertat sota la custòdia d’un tutor legal.
 
Pel que fa als altres dos detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el mateix 12 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.