Dos detinguts per robar diversos productes en supermercats dels Baix Empordà

Els arrestats són un home de 25 i una dona de 29, tots dos de nacionalitat romanesa

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 21 de febrer a Palafrugell un home i una dona per haver robat diversos productes en supermercats dels Baix Empordà. Es tracta de Dimitru Alin D. de 29 anys i veí de Lloret de Mar i Ioana Georgiana T. de 25 anys i veïna de Pineda de Mar, els dos de nacionalitat romanesa.

A més a Dimitru Alin D també se li va imputar un delicte de falsificació de document públic. Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 22 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, que els va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Els fets es van produir el migdia del 21 de febrer quan els mossos van tenir coneixement que hi havia una parella que estava robant en un supermercat de la població de Palafrugell. Una patrulla, que es trobava a la zona, va localitzar una parella que coincidia plenament amb la descripció dels lladres.

Quan els agents van identificar-los van observar que l'home presentava una documentació falsificada, ja que la fotografia estava manipulada. Durant la identificació, els mossos es van adonar que la dona va llençar les claus d'un cotxe al terra i això va fer sospitar la policia que a prop del lloc podia haver-hi un vehicle en el qual hi amagaven alguna cosa.

Després d'una recerca per la zona els agents van localitzar el vehicle. A dins hi havia gran quantitat de productes de menjar, beure i higiene, alguns dels quals encara portaven el dispositiu d'alarma. També van trobar dues bosses de mà folrades amb il·lumini, preparades per eludir els sistemes antirobatori de les botigues.

Les dues persones van quedar detingudes per furts en diversos supermercats de la zona. Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 22 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, que els va decretar la seva llibertat amb càrrecs.