Detenen dos homes que intentaven robar en una casa de Quart

Els arrestats havien intentat forçar el porticó de fusta d'una finestra de l'immoble

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte a la nit dos homes de 33 i 38 anys com a presumptes autors d'un robatori amb força en grau de temptativa en una casa de Quart (Gironès). Pels voltants de la mitjanit, la policia va rebre l'avís que hi havia tres homes darrera d'un canyissar que volien accedir dins un domicili situat al carrer de la Pujada de l'Església. Els agents s'hi van dirigir ràpidament i una vegada al lloc van poder veure clarament un home que saltava d'una tanca d'un dels domicilis i marxa amb dos individus més que l'esperaven el carrer. Els lladres havien intentat forçar el porticó de fusta d'una finestra de l'immoble, però no havien pogut accedir a l'interior de l'habitatge.

Els agents van cridar l'alto als homes però els lladres van fugir corrents. Un dels agents va retenir-ne un, que portava una llanterna i la cara coberta amb un gorro de color gris. Moments després l'altre agent localitzava un segon individu amagat dins una parcel·la del mateix carrer, que era l'home que havia saltat la tanca de la casa. Els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors d'una temptativa de robatori amb força a la casa. La investigació no es dóna per tancada a l'espera de poder localitzar el tercer home que els acompanyava.

Els detinguts -Zohair B., de 38 anys, i Mustapha B., de 33 anys i veí de Terrassa- tenen antecedents per fets similars i passaran a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.