El PSC de Girona acorda per unanimitat proposar Marina Geli com a cap de llista

La socialista ha estat escollida per unanimitat

Els afiliats de l’Agrupació de Girona del PSC s’han reunit en assemblea aquest vespre per consensuar una proposta de llista electoral i traslladar-la a la Federació de comarques gironines del partit que el dilluns 11 d’octubre decidirà, en comissió de llistes, quina serà la proposta de candidatura gironina per a les eleccions del 25 de novembre que finalment ha d’aprovar el Consell de Federació.
 
Per unanimitat els militants gironins han decidit proposar que Marina Geli encapçali la llista de la demarcació, per la seva vàlua, la seva trajectòria política i el treball que ha desenvolupat en els seus càrrecs de consellera i diputada. Geli ha rebut el suport total de tots els afiliats que han pres part en l’assemblea i s’ha dirigit a ells assegurant que ara més que mai cal treballar per la societat catalana i ha recordat que la seva bandera és la social.
 
L’Assemblea també ha acordat proposar a la Federació que la llista gironina incorpori a Ignasi Thió, Maite Guerrero, Marc Lamuà i Joaquim Mazo. Així mateix, els socialistes gironins consideren important que la portaveu del PSC i Cap de l’Oposició a Girona, Pia Bosch, figuri en aquesta candidatura com a recolzament al projecte del PSC per afrontar aquestes eleccions a comarques gironines, malgrat que Bosch ha manifestat a l’Agrupació que la seva prioritat és la ciutat de Girona. Tanmateix, l’Assemblea de militants ha considerat que Joaquim Nadal, president de la Federació de comarques gironines i membre d’aquesta agrupació local, figuri de manera imprescindible per tancar la llista.