S'han cobert el 98% de les places hoteleres pel 'Blanes 12' d'aquest cap de setmana

Hi participen 8 hotels, 3 pensions i més de 150 establiments de la vila

Al llarg d’aquestes hores, Blanes viurà una intensa activitat amb música, balls, inflables per als petits i la gresca al carrer que anirà a càrrec tant de diversos establiments i col·lectius, així com del grup de joves de Morralla, Espai Creatiu i associacions culturals i juvenils del municipi.

La jornada del divendres es tancarà amb el sorteig de dotze paquets amb productes diversos que es farà a un quart d'una de la matinada al carrer de Raval. El sorteig està organitzat per l’ABBC, que ja ha començat a repartir entre els seus clients els tiquets per poder participar-hi. La resta del cap de setmana Blanes concentrarà diversos esdeveniments i actuacions al carrer. Dissabte hi haurà la V Fira Fotogràfica al Carrer, visites guiades a Caves Montferrant, visites guiades a la zona del port i al nucli antic del municipi, cercaviles, concerts i altres activitats.

Diumenge l’animació al carrer continuarà principalment a través del seguiment de la confecció de les tradicionals Estores de Flors de Corpus i la inauguració de l’escultura i l’exposició “Treball de Formigues”, de l’artista Julián Cerón, així com d’altres activitats per a tots els gustos i públics.