Enxampen dos lladres que intentaven robar 6.680 llaunes de tonyina

Els detinguts van forçar les portes del darrera d'un camió a Brunyola

Els fets van passar la matinada del 9 de maig quan, una dotació dels Mossos d'Esquadra que estava fent un patrullatge preventiu per evitar robatoris, va localitzar en una zona d'aparcament situada al quilòmetre 31 de la C-63 una gran quantitat de caixes apilades al terra, just al darrere d'un dels camions estacionats. Els agents també van observar dos individus que, en detectar la presència policial, van fugir corrents cap a un barranc ple de bardissa, tot i que finalment van ser detinguts.

Els dos homes havien forçat les portes posteriors d'un remolc i havien sostret 6.680 llaunes de tonyina, i van ser enxampats per la policia quan es disposaven a carregar la mercaderia al seu vehicle.

El detinguts, Daniel L. P., de 40 anys, i Ismael P. P., de 38, tots dos de nacionalitat espanyola, veïns de Badalona, i amb nombrosos antecedents, van passar el mateix 9 de maig a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.