El cap de setmana deixa dues víctimes mortals a les carreteres catalanes

Es tracta de dos motoristes que han perdut la vida en dos accidents a la C-63 a Vidreres i Brunyola

Inicialment, el motorista ha quedat ferit de gravetat i ha estat evacuat pel SEM a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on ha port hores més tard. El conductor del totterreny ha resultat il·lès.

A més, aquest dissabte al matí a la C-31 a Palamós un ciclista va quedar ferit greu després de col·lidir amb turisme. Per aquest motiu, el SCT demana prudència a la carretera cap als col·lectius més vulnerables.

Tarda de diumenge tranquil·la

El diumenge ha transcorregut amb força normalitat a les carreteres catalanes. Només s'han registrat quatre quilòmetres de retencions a la C-17, a l'alçada de Granollers en sentit Barcelona i com a conseqüència d'una furgoneta que ha bolcat s'han hagut de tallar momentàniament dos carrils de l'AP-7 a altura de Sils en sentit sud.

Per a aquest dimarts, poden gaver-hi complicacions viàries de tornada a l'àrea metroplitana de Barcelona coincidint amb la primera fase del llarg pont d'aquesta setmana.

A partir de dimecres 7 s'iniciarà la segona part d'aquest pont de la Constitució i Immaculada 2011 i l'SCT demana als conductors que extremin la precaució en la conducció en el que resta de pont, atès que es podran produir un nombre elevat de desplaçaments d'oci tant cap a les zones de muntanya com a les àrees comercials.

La primera operació sortida del pont de la Constitució i Immaculada 2011, entre les 15.00 h de divendres 2 i fins a les 15.00 h de dissabte 3 de desembre es va desenvolupar sense complicacions destacables al conjunt de la xarxa viària catalana, a excepció dels accessos a Andorra, en què la N-145 va a arribar a registrar ahir al matí 6 km de congestió per entrar al Principat.