Els Borbons no perdonen

Arcadi Calzada, l’home dels mil i un càrrecs i un dels homes amb més poder els darrers anys a les nostres comarques juntament amb el incombustible Conseller Nadal,  ha vist com els Borbons no han tingut pietat amb ell. Malgrat que Calzada ha estat la persona que els hi ha preparat la pista d’aterratge perquè la Monarquia Espanyola tingués una plàcida arribada dins el territori més hostil, els Borbons no han tingut pietat amb ell i l’han obligat a dimitir de la seva darrera joguina; la Fundació Príncep de Girona.

Una fundació ideada per Calzada, per servir-li de poder i de sou un cop deixés la presidència de Caixa de Girona, una fundació treballada des de fa molts anys i que ha servit per descapitalitzar centenars d’entitats gironines, moltes ONG i entitats sense ànim de lucre les quals han vist com perdien aportacions i que aquestes anaven a farcir directament a la fundació monàrquica.

La creació de la Fundació Príncep de Girona és una gran traïció al país, és una manera barata de voler posar la monarquia borbònica en el sí de la societat gironina, una vergonya patrocinada per la Caixa i alimentada per la Cambra de Comerç de Girona que ha buscat i exigit les aportacions de les empreses de les nostres comarques, patrocinis que anaven al teixit social gironí i que ara en plena crisi van a mantenir una fundació borbònica aliena al País.

Arcadi Calzada ha estat peça clau en aquesta desviació de diners cap a una fundació sense arrelament a la societat gironina, i ho va fer en clau de salvació personal, per assegurar-se un protagonisme i un sou, i poder tenir poder més enllà de la seva sortida de Caixa de Girona.

Ara l’han liquidat, els Borbons no perdonen ni als seus, de res li ha servit ser el principal súbdit de la monarquia borbònica. La gestió de la Caixa de Girona feta per Arcadi Calzada i que ara es troba en plena investigació  per part de la Generalitat era un risc difícil de sostenir, no fos que arrossegués la fundació a la seva mort.

La fundació borbònica ha fet fora Arcadi Calzada. Ara la societat gironina hauria de liquidar aquesta entitat aliena a les nostres terres i que el seu únic objectiu és colonitzar i espanyolitzar mitjançant els nostres diners als gironins. Adéu Arcadi però, sobretot, adéu als Borbons.